×

Change Language

FI
×
×

Yhteystiedot

maijurissanen

Minusta

Olen valokuvaaja, bloggaaja, Microblading artisti sekä ensimmäiseltä ammatiltani parturi-kampaaja. Olen myös kahden lapsen äiti, avovaimo, päälle kolmekymppinen nainen ja samalla ikuinen pikkutyttö.

Työssäni nautin siitä että saan nähdä työni jäljen ja ilahduttaa toisia sen kautta. Haluan tehdä töitä monipuolisesti ja innostun helposti kaikesta uudesta. Nautin olla ihmisten seurassa, mutta parhaiten teen työni itsenäisesti. Minusta on ihanaa oppia jatkuvasti uutta ja viedä itseä mukavuusalueen ulkopuolelle. Visuaalinen puoleni on hyvin vahva ja valokuvaustyössäni palkitsevinta on se, jos kuvieni kautta saan toiset näkemään oman kauneutensa. Microblading työ on hyvin lähellä piirtämistä jota lapsena paljon tein. Haluan myös oman osaamiseni kautta olla auttamassa muita yrittäjiä saamaan näkyvyyttä omalle osaamiselleen.

Lapsuuteni vietin maatalon tyttönä eläinten ja luonnon ympäröimänä. Vaikka toisinaan paikallaan pysyminen on minulle hyvin vaikeaa, niin parasta mielen rauhoittamista on luonnossa liikkuminen sekä sinne hetkeksi pysähtyminen. Toisaalta taas palkitsevinta on se, kun saan tehdä juuri niitä asioita missä voin hyödyntää omaa osaamista ja oppia kokoajan lisää. Elämä on liian arvokasta hukattavaksi niihin asioihin joista ei innostu.

 

Löydät minut Instagramista sekä blogistani hetkiitselle.blog

 

Hetki itselle
Kaislakatu 6
80100 Joensuu
044 54 04 229
rissanenmaiju@gmail.com
Hetki itselle Instassa sekä Facebookissa

 

Ota yhteyttä